Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Боржавська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 22107922) був реорганізований і увійшов до складу Берегівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

НОВИНИ- HIREK

 

Повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Боржавської сільської ради з метою продажу

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок на території Боржавської сільської ради на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою її подальшого продажу.

1. Дата проведення конкурсу: «15» вересня 2020 р. об 11.00 год. за адресою: Закарпатська обл., Берегівський район, с.Боржава, вул.Кошута, 175.

2. Відомості про земельні ділянки, що підлягають експертній грошовій оцінці:

– земельні ділянки розташовані в межах с. Боржава вул. Веркепорт, 8. Цільове призначення земельних ділянок;  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної  та іншої промисловості (код  (11.02) , а саме:

1.Кадастровий номер земельної ділянки – 2120481700:01:000:0191, площа 7058 м.кв..

2.Кадастровий номер земельної ділянки – 2120481700:01:000:0192, площа 431 м.кв..

3.Кадастровий номер земельної ділянки – 2120481700:01:000:0193, площа 3054 м.кв..

Загальна площа 10543 м.кв.

             3. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції.
             4.До підтверджуючих документів належать:
– заява на участь в конкурсі;
– завірені суб’єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії свідоцтва про державну реєстрацію, статут, довідка про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організації України;
– завірені суб’єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
– посвідчені суб’єктом оціночної діяльності (печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом») копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;
– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо).
Конкурсна пропозиція щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті).
              5. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність:
– відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку;
– досвіду роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.
             6. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.
            7. Конкурсну пропозицію з позначкою «конкурсна пропозиція» із зазначенням кадастрового номеру земельної ділянки слід подавати до виконавчого комітету Боржавської сільської ради конкурсній комісії за адресою: 90256, Закарпатська обл., Берегівський район,с.Боржава, вул. Кошута,175, тел. (03141) 71-2-42, не пізніше ніж до 15.00 години «14»вересня 2020 року.

ОГОЛОШЕННЯ

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Дата: 12.11.2019 08:45

Кількість переглядів: 540609

  


Всім власникам Державних актів на право приватної власності на землю, в тому числі що видані до 2004 року та станом на 01.10.2019 р. не внесені до автоматизованої системи Державного земельного кадастру і не мають кадастрового номера, необхідно виконати комплекс робіт для внесення інформації про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, так як:

Кадастровий номер є обов’язковим при укладанні угод про перехід права власності на земельні ділянки (спадщина, купівля-продаж та інше), застави земельних ділянок або прав на них (стаття 132, 133 Земельного кодексу України).

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки в межах населено пункту без кадастрового номера є вищою, ніж у земельних ділянок яким присвоєно кадастровий номер в три рази, що підвищує суму земельного податку (наказ Мінагрополітики 25.11.2016 №489 та стаття 201 Земельного кодексу України), а для земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів отримати Витяг про нормативну грошову оцінку земельної ділянки є взагалі неможливим (наказ Мінагрополітики 23.05.2017 № 262)

Для внесення відомостей про земельну ділянку до кадастру та присвоєння кадастрового номера, власнику необхідно зробити три кроки:

  • Замовити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у розробника документації із землеустрою - будь-якої землевпорядної організації;
  • Надати розроблену документацію до Центру надання адміністративних послуг для Державної реєстрації земельної ділянки;
  • Безкоштовно отримати витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера на земельну ділянку та внесення відомостей до Державного земельного кадастру;
  • Зареєструвати право на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав в Центрі надання адміністративних послуг

Внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру є запорукою вільного розпорядження земельною ділянкою та сплати відповідного земельного податку, а також дуже доречне в переддень відкриття ринку земель.

Для отримання більш детальної інформації про земельні ділянки рекомендуємо звернутатися до Органу місцевого самоврядування за місцем розташування земельної ділянки (до землевпорядника селищної ради)

 

        

  29.11.2019 року  о 14.00 год. м.ч  в приміщенні  Боржавського сільського клубу буде проведено громадське обговорення з питань добровільного  обʼєднання  територіальних громад села Боржава до  міста  Берегове, адреса с. Боржава, вул. Кошута,175

                                                                                      Боржавська  сільська рада

                                  

FELHIVÁS

 

         2019.11.29.   14.00 óra   helyi  idő  szerint nyilvános megbeszélésre kerül sor Borzsova önkéntes társulásáról Beregszászhoz,  helyszin  a Borzsovai  Kúlturház   terme, Kossuth út 175.

 

                               А Borzsovai Községi Tanács 

F I G Y E L E M, Á R A M S Z Ü N E T!!!
A BORZSOVAI KÖZSÉGI TANÁCS ÉRTESÍTI A LAKOSSÁGOT ÉS A VÁLLALKOZÓKAT, HOGY, A JÁRÁSI VILLAMOSHÁLÓZAT TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT, NOVEMBER 27-én, (SZERDÁN) 8 ÓRÁTÓL 17 ÓRÁIG, (HELYI IDÖ), KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK MIATT, BORZSOVÁN NEM LESSZ ÁRAMSZOLGÁLTATÁS.
KIVÉTEL A VASUT, ÁLLOMÁS, VÉRKEPART UTCÁK ÉS A KOSSUTH UTCA 1 SZÁMTÓL A VÉRKEHIDIG SZAKASZA.

F I G Y E L E M, Á R A M S Z Ü N E T!!!

A BORZSOVAI KÖZSÉGI TANÁCS ÉRTESÍTI A LAKOSSÁGOT ÉS A VÁLLALKOZÓKAT, HOGY, A JÁRÁSI VILLAMOSHÁLÓZAT TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT, SZEPTEMBER 05-én és 06- án, (CSÜTÖRTÖK,PÉNTEK) 6 ÓRÁTÓL 19 ÓRÁIG, (HELYI IDÖ), KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK MIATT,  BORZSOVÁN NEM LESSZ ÁRAMSZOLGÁLTATÁS.

KIVÉTEL A VASUT, ÁLLOMÁS, VÉRKEPART UTCÁK ÉS A KOSSUTH UTCA 1 SZÁMTÓL A VÉRKEHIDIG SZAKASZA.

 

Borzsov?n bevezetett int?zked?sek a karant?n ideje alatt Дата створення: 15:43 21.03.2020

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *